Η Ελένη Γαλλιώτα στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα

Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας» Νίκος Γάτσας. 

 Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού, την Ελένη Γαλλιώτα. 

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση

"Η Ελένη Γαλλιώτα είναι φιλόλογος, απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ. Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή MEd «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».

Είναι επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατοικεί στην Ελασσόνα με την οικογένειά της. Διετέλεσε τοπική σύμβουλος της κοινότητας Ελασσόνας για δύο θητείες.

Για τη συμμετοχή της Ελ. Γαλλιώτα στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τη Ελένη Γαλλιώτα στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Η Ελένη είναι μια νέα γυναίκα που έχει μία σημαντική αυτοδιοικητική πορεία από το 2010, όταν εκλέχτηκε πρώτη φορά στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας. Συμμετέχει σε πολλές εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις.

Κοινός μας στόχος είναι να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αναβάθμιση του πολιτισμού.

Θέλω να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και να της ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.