Συνεχίζονται καθημερινά οι προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας»

 Επτά νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Ευάγγελος Αρσένης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας 

Ο Ευάγγελος Αρσένης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έμπειρος χειριστής μηχανημάτων έργου. Έγινε γνωστός ως τραγουδιστής της παραδοσιακής μουσικής. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερις κόρες.

Για τη συμμετοχή του Ευ. Αρσένη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Βαγγέλη Αρσένη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Ο Βαγγέλης είναι άνθρωπος της προσφοράς και στηρίζει τους συνανθρώπους του σε κάθε περίσταση. Χάρη στο επάγγελμά του είναι δίπλα στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και χάρη στο ταλέντο του στο παραδοσιακό τραγούδι έχει κάνει πολλούς θαυμαστές.

Κοινός μας στόχος είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους ανθρώπους της υπαίθρου με καλύτερη οργάνωση, προγραμματισμό και σύστημα διαχείρισης.


Η Παγώνα Καλαμπούκα στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας 

Η Παγώνα Καλαμπούκα γεννήθηκε στην Ελβετία και μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κίτση και μητέρα τεσσάρων κοριτσιών. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εδώ και 23 χρόνια. Παράλληλα, εργάζεται στο χώρο του οργανωμένου αθλητισμού με αντικείμενο την αντισφαίριση. Διδάσκει στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ελασσόνας εδώ και 20 χρόνια.

Για τη συμμετοχή της Π. Καλαμπούκα στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά την Παγώνα Καλαμπούκα στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά οραματιζόμενη ένα Δήμο που επενδύει στην αθλητική παιδεία, στις ίσες ευκαιρίες ενασχόλησης των νέων και παιδιών με τις οργανωμένες μορφές αθλητισμού, την ύπαρξη άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.


Ο Κωνσταντίνος Γκουγκουλόπουλος είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Δρυμού.

Είναι υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού για 10 χρόνια. Κατάγεται από τον Δρυμό, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.


Ο Λεωνίδας Καραγκούνης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Στεφανοβούνου.

Είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται με την ομάδα του ΠΟΕ Ελασσόνας από τη θέση του μεσοεπιθετικού. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στο Στεφανόβουνο με την οικογένειά του.


Ο Δημήτριος Μπόλης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Αζώρου.

Είναι νέος αγρότης και κατοικεί μόνιμα στην Άζωρο με την οικογένειά του. Είναι από τους νέους που πιστεύουν στις δυνατότητες της περιοχής και θέλουν να προσφέρουν στην τοπική ανάπτυξη.



Η Μαρία Πλάτανου είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Άκρης.

Κατάγεται από την Άκρη και θέλει να προσφέρει στον τόπο της. Έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική Ιωαννίνων και Νοσηλευτική σε ΕΠΑΛ. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Βαλατσό και μητέρα δύο παιδιών.


Ο Αθανάσιος Ζερδαλής είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Βερδικούσιας.

Είναι κτηνοτρόφος και κατοικεί μόνιμα στα Αμπέλια Βερδικούσιας με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Λάππα και έχουν τρία παιδιά.


Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.