Ο γιατρός Σταύρος Αναγνωστούλης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας» Νίκος Γάτσας. 

 Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδιασμού, τον γιατρό Σταύρο Αναγνωστούλη. 

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

 "Ο Dr Σταύρος Αναγνωστούλης είναι ιατρός γενικός χειρούργος με μετεκπαίδευση στη Χειρουργική ήπατος-χοληφόρων-παγκρέατος. Αναγορεύθηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό Άριστα. 

Εκλέχθηκε Λέκτορας του ίδιου Πανεπιστημίου και διατηρεί ιατρεία στην πόλη της Λάρισας και της Ελασσόνας με εξειδίκευση στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την Χειρουργική Ογκολογία. 

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και έχει αποσπάσει σειρά βραβείων και τιμητικών διακρίσεων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τσαριτσάνη.

Για τη συμμετοχή του Στ. Αναγνωστούλη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Σταύρο Αναγνωστούλη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αναδειχθεί το επιστημονικό προσωπικό του Δήμου Ελασσόνας και να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της περιοχής με νέα προγράμματα και αναπτυξιακές πολιτικές. Ο Σταύρος τιμά τον συνδυασμό μας με την προσωπική και επαγγελματική διαδρομή του, την εμπειρία και την τεχνογνωσία του. Η αγάπη του για την ιστορική κωμόπολη της Τσαριτσάνης και τον Δήμο Ελασσόνας αποτελεί το κίνητρό του για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.