Ο Διονύσης Μπαλούκας εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας με τον Κώστα Αγοραστό

O Ελασσονίτης επιχειρηματίας Διονύσης Μπαλούκας θα είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς..

Ο Διονύσης Μπαλούκας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1962 και είναι μόνιμος κάτοικος της Ελασσόνας. Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Αλεξίου και έχει έναν γιο, τον Θανάση.

Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στο χώρο της Παραγωγής, Μεταποίησης, και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων. Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ φοίτησε και στην Οικονομική και Διοικητική Ακαδημία του Μονάχου. Μιλά Γερμανικά, Ιταλικά και Αγγλικά.

Έχει πλούσια αυτοδιοικητική δράση καθώς διατέλεσε αναπληρωτής Δημάρχου στο Δήμο Ελασσόνας και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας – Προγραμματισμού – Οργάνωσης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαφάνειας και Πολιτικής Προστασίας.

Α.Ν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.