Το δημόσιο κτηνιατρείο Μεσοχωρίου επισκέφθηκε ο Νίκος Γάτσας

Το δημόσιο κτηνιατρείο Μεσοχωρίου επισκέφθηκε δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Συνεργασίας Νίκος Γάτσας με στελέχη του Δήμου Ελασσόνας και του συνδυασμού. 

Αφορμή της επίσκεψης και της συνάντησης με τα υπηρεσιακά στελέχη και τους κτηνοτρόφους αποτέλεσε η εγκατάσταση και Ανάληψη καθηκόντων από τον νέο κτηνίατρο κ. Δημοσθένη Σούρλα.

Αναλυτικά σε ανάρτηση του ο Νίκος Γάτσας αναφέρει: 

«Βρεθήκαμε με στελέχη του Δήμου Ελασσόνας και του συνδυασμού Δύναμη Συνεργασίας στο δημόσιο κτηνιατρείο Μεσοχωρίου, για να συζητήσουμε την ανάγκη αναβάθμισης του δημοτικού κτηρίου στο οποίο λειτουργεί. Αφορμή της επίσκεψης και της συνάντησης με τα υπηρεσιακά στελέχη και τους κτηνοτρόφους αποτέλεσε η εγκατάσταση και Ανάληψη καθηκόντων από τον νέο κτηνίατρο κ. Δημοσθένη Σούρλα.

Το κτηνιατρείο Μεσοχωρίου εξυπηρετεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό κτηνοτρόφων από την περιοχή της Ποταμιάς και τη Δημοτική ενότητα της Βερδικούσιας. Η δέσμευση της Δημοτικής αρχής είναι να συντηρήσει αρχικά το κτίριο για να είναι άμεσα λειτουργικό και φιλόξενο. Σε δεύτερο χρόνο θα εκπονηθεί μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμισή του με αλλαγή κουφωμάτων, θερμομονώσεις, αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, αισθητική βελτίωση και καλύτερη προσβασιμότητα. 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο διευθυντής κτηνιατρικής της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Απ. Δρίβας, στελέχη της διεύθυνσης, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κτηνοτρόφων Ιω. Γκουρομπίνος, ο γ.γ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παλάσκας, κτηνοτρόφοι, ο αντιδήμαρχος Νοτίου τομέα κ. Ιω. Δραγατσίκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Μεσοχωρίου κ. Ιω. Ζαρλαδάνης».


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.