Άκουσε τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου ο Λευτέρης Αυγενάκης – Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών του νομού είχε το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, που έλαβε χώρα στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσία και του περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, θέτοντας αρκετά θέματα προς τον υπουργό, αλλά και το κλιμάκιο που βρίσκεται στη Λάρισα και περιοδεύει στη Θεσσαλία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο έργο του Αχελώου, αλλά και την ανάγκη εξεύρεσης λύσης της υλοποίησής του. Στα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, προστέθηκαν κι αυτά της κλιματικής αλλαγής, της νέας ΚΑΠ, όπως και το αρδευτικό ζήτημα στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καλώντας όλους να καταθέσουν προτάσεις για την αγροτική παραγωγή.

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση:

 

Πηγή: formedia.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.