Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης - Μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει

 Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης από την Αετοράχη Ελασσόνας, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει αλλά και το περιστατικό που συνέβη στον πατέρα του όταν από τη πολλή δουλειά, έχασε τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Βαμβακίδης σε ερώτηση: οι γονείς σου δούλευαν σκληρά για να σας μεγαλώσουν, απάντησε:

Πολύ. Δεν μου φεύγει από τη μνήμη ένα περιστατικό όταν ήμουν μικρός. Ο πατέρας μου δούλευε στα χωράφια στην περιοχή Μπάρα, έσκαβε τη γη με την τσάπα και τα χέρια του για να κάνουν παραπήγαδα και να τοποθετήσουν βαθύτερα μέσα στο έδαφος τη σωλήνα γιατί δεν έβγαζε νερό για να ποτίσει το τριφύλλι και τον καπνό. 

Μέσα στον καύσωνα με τον κασμά και την τσάπα που έσκαβε ο πατέρας μου, η κούρασή του ήταν μεγάλη κι αντί να πάρει το μπιτόνι με το νερό να πιει, πήρε κατά λάθος το μπιτόνι με τη βενζίνη και ήπιε!

Λιποθύμησε, τον φέρανε στο χωριό -ήμουν περίπου έξι χρονών τότε-, εγώ και η αδερφούλα μου στεκόμασταν στη βεράντα και είδαμε που τον έφεραν στα χέρια λιπόθυμο. Ήταν σε κώμα. Θυμάμαι τη σκηνή που τον κρατούσαν ψηλά τέσσερις εργάτες και ουρλιάζαμε εγώ και η αδερφούλα μου γιατί νομίζαμε ότι είχε πεθάνει! (η φωνή του «σπάει» και δακρύζει). Ευτυχώς του έκαναν πλύση στομάχου και τον έσωσαν οι γιατροί.

Α.Ν.
Πηγή: gossip-tv.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.