Τζουμακλής και Στατήρης στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

 Δύο νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Ιπποκράτης Τζιουμακλής στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Ο Ιπποκράτης Τζιουμακλής είναι δημοτικός σύμβουλος και πρώην δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Ελασσόνας και του πρώην Δήμου Σαρανταπόρου. Είναι πολύτεκνος πατέρας και έχει επενδύσει με την οικογένειά του στην αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή. Κατοικεί μόνιμα στο Σαραντάπορο με την οικογένειά του.

Για τη συμμετοχή του Ιπ. Τζιουμακλή στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Ιπποκράτη Τζιουμακλή στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Ο Ιπποκράτης είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός και στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας (ΔΕΥΑΕΛ) 2019-2021 και δημοτικός σύμβουλος από το 2014.

Κοινός μας στόχος είναι να δημιουργηθούν υποδομές για την καλύτερη διαχείριση των υδάτινων πόρων του δήμου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις κοινότητες.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".

Ο Στέφανος Στατήρης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Μαγούλας.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στη Μαγούλα με την οικογένειά του. Είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Μαγούλας για 16 συναπτά έτη και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της κοινότητας με εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις. 

Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συμμετοχή του στη Δύναμη Συνεργασίας και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.