Με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα του Οικονόμου – «Βούλιαξε» από κόσμο η πλατεία της Τσαριτσάνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/08  η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην πλατεία της ιστορικής κωμόπολης, για να διασκεδάσει με παραδοσιακούς ήχους και λαϊκά ακούσματα.

Για την άρτια αυτή οργάνωση δούλεψαν σκληρά οι παράγοντες της ομάδας, παρέχοντας στον κόσμο διασκέδαση και χαρά, ικανοποιώντας τις όποιες απαιτήσεις και επιθυμίες του.

Οι παραβρισκόμενοι χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε παίχτες, προπονητές και διοίκηση ότι είναι «παρόντες» και θα στηρίξουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν την ομάδα.

Συνδιοργάνωνες της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ελασσόνας και χορηγός επικοινωνίας το Ράδιο Ελασσόνα 88.4.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Μπαλούκας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κορακίδης, οι αντιδήμαρχοι, Φρόσω Καρκαβανιδου-Σκρέτα, Γιάννης Δραγατσίκης και Κωνσταντίνος Πασχόπουλος, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καριπίδης, πρόεδρος της κοινότητας Αχιλλέας Μητσιμπόνας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Μπανταβής, δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοδιοικητικοί, αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου. 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.