«Ίσως και σήμερα το άνοιγμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης», λέει η Πυροσβεστική

 Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει νωρίτερα από ό,τι υπολογιζόταν, ίσως και σήμερα.

«Βρισκόμαστε στην ΠΑΘΕ, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελικοί έλεγχοι. Νυχθημερόν έχουν δουλέψει όλα τα συνεργεία προκειμένου να ανοίξει η νέα Εθνική Οδός. Αναμένεται ότι μπορεί να γίνει Κυριακή ή Σάββατο, ωστόσο η πρόοδος των εργασιών έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο, πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, διότι θυμίζω εδώ ότι είχαμε πολύ έντονα πλημμυρικά φαινόμενα από το 364ο χιλιόμετρο στο 366ο, έχουν καταβληθεί πολύ μεγάλες προσπάθειες και πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα, διότι είναι στον τελικό έλεγχο από τη στιγμή καθαρισμού του οδοστρώματος», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Αρτοποιός.

Για το εάν θα δοθούν όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία, ο Γιάννης Αρτοποιός σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή γίνεται αξιολόγηση των δεδομένων. Σίγουρα θα δοθεί μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και από εκεί και πέρα θα εξεταστούν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα, ούτως ώστε να ανοίξει πλέον ο δρόμος».

Πηγή: in.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.