Μήνυμα από το 112 - Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε Φάρσαλα και Καρδίτσα

 Μήνυμα για απαγόρευση της κυκλοφορίας στα Φάρσαλα και στην Καρδίτσα εστάλη σήμερα, ξημερώματα της Τετάρτης 06/09, στους κατοίκους της περιοχής, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει και σήμερα τη χώρα.

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα, με εντολή της αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στις εν λόγω περιοχές, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η πρωτοφανής κακοκαιρία που έχει ξεσπάσει από την Δευτέρα 04/09 στη χώρα, έχει κοστίσει τη ζωή σε έναν άντρα, έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τουλάχιστον τριών αγνοουμένων στη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τρίτης αγνοείται ένας άνδρας στο Βόλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές Αρχές, αγνοούνται δύο άτομα στην περιοχή της Πάλτσης χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση από την αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, αυτό δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από τις Αρχές, ενώ επισήμανε ότι σε όλη τη Μαγνησία ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι συνολικά 77 συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και κάνουν ενδελεχείς έρευνες στις πληγείσες περιοχές.

Επισημαίνεται ότι χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο. Τον αναζητούσαν επί δύο ώρες και όπως έγινε γνωστό είχε πάει να τα ταΐσει τα ζώα του. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι καταπλακώθηκε από τοίχο που έπεσε από κατολίσθηση.

Πηγή: cnn.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.