Συνέλευση κατοίκων από παλιές και νέες Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

 Σε ανακοίνωση – κάλεσμα επισημαίνονται τα εξής:

«Οι κάτοικοι των παλιών και νέων Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, από την Πέμπτη 7/9/23, το βράδυ, βιώνουμε με τον χειρότερο τρόπο τις τραγικές συνέπειες της πλημμύρας και της απουσίας ουσιαστικής αντιπλημμυρικής προστασίας από μέρους της πολιτείας και των τοπικών αρχών.

Είναι απολύτως λογικά να υπάρχουν η θλίψη και ο πόνος, η αγωνία για την επόμενη ημέρα και τα τεράστια προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ασφάλεια, αλλά και χωρίς να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά κυβέρνηση, περιφέρεια, δήμος.

Γι’ αυτό το λόγο, μια ομάδα κατοίκων, παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες,  επειδή ανησυχούμε όπως όλοι μας, νομίζουμε ότι δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πήραμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε όλους τους κατοίκους των παλιών και νέων Εργατικών Κατοικιών σε συνέλευση, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 5 μ.μ, στην αυλή του 14ου Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας, επί της οδού Κοζάνης, δίπλα από το άγαλμα του Ιπποκράτη, χωρίς την παρουσία τρίτων.

Να συζητήσουμε με ψυχραιμία τα προβλήματα μας, τα αιτήματα που θα πρέπει να διεκδικήσουμε και τους τρόπους που θα το κάνουμε και να συγκροτήσουμε μια επιτροπή αγώνα, ώστε σαν ένα άνθρωπος να διεκδικήσουμε να πέσει κανείς κατεστραμμένος, θύμα διάφορων επιτήδειων».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.