Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Ελασσόνας

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία ανέλαβε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με στόχο τους να είναι πάντα κοντά στους πολίτες και τους μαθητές του

Η δράση προβλέπει τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη, καθώς οι οικογένειές τους αδυνατούν να τα αγοράσουν. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στιλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές, σχολικά βοηθήματα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής, τα οποία θα παραδοθούν στις δικαιούχους οικογένειες με απόλυτη εχεμύθεια. Παρακαλείται τα παραπάνω να είναι είτε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση είτε καινούρια.

Η συλλογή θα γίνεται υπό τον συντονισμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, καθημερινά από σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και για όλη τη σχολική χρονιά, από τις 9.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Τα σχολικά είδη θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

·        Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Φρόσω Καρκαβανίδου: 6930077899

·        Γραφείο Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη: 2493025440

·        Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας: 2493022676

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.