Έλενα Ταζέ - Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψηφίου με τον συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» Νίκου Γάτσα, θα βρίσκεται η Έλενα Ταζέ. 

Η Έλενα Ταζέ είναι Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας. Συμμετέχει στο ΔΣ του Συλλόγου «Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες» και στο ΔΣ του ποδοσφαιρικού σωματείου του Π.Ο.Ελασσόνας.

Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στην εστίαση και ασφαλιστική σύμβουλος. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Νίκου και έχουν δύο παιδιά.

Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα της Έλενας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση σειράς δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Απέδειξε ότι υπηρετεί με αφοσίωση τους στόχους της ομάδας μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Χάρη στο συντονισμό της Έλενας υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στο δήμο μας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους ευάλωτους συμπολίτες μας, τις νέες οικογένειες και τον γενικό πληθυσμό του δήμου μας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.