Ευαγγέλου: Έργα ουσίας και λύσεις σε θέματα καθημερινότητας σε όλες τις κοινότητες

 Το βράδυ της Κυριακής ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας, επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ευαγγέλου, επισκέφτηκε τα χωριά Κεφαλόβρυσο και Βαλανίδα. Οι κάτοικοι  του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, ενώ  παράλληλα του κατάθεσαν τον προβληματισμό και την απογοήτευση τους για την ανυπαρξία έργων τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν τα προβλήματα στα οποία η παράταξη «ΑλλάΖουμε» καλείται να δώσει λύση την επόμενη ημέρα. Οι κάτοικοι των δυο κοινοτήτων περίγραψαν την εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας που βιώνουν από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Κατάθεσαν την αγανάκτηση τους για θέματα της καθημερινότητας όπως είναι η καθαριότητα. 

Ο κ. Ευαγγέλου δεσμεύτηκε πως θα βάλει τέλος σε αυτή την κατάσταση, ώστε το κάθε χωριό να αποκτήσει ξανά ζωή και δραστηριότητα. Ξεκαθάρισε πως θα υλοποιηθούν έργα ουσίας που αλλάζουν την εικόνα και την διαβίωση των κατοίκων. «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη το έργο μας για την επόμενη ημέρα δίνοντας προβάδισμα στην επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας», κατάληξε μιλώντας στους κατοίκους των δυο κοινοτήτων. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.