Φιλική νίκη 2-1 για τον ΠΟΕ κόντρα στην Κ19 της ΑΕΛ

 Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, ανάμεσα στον τοπικό ΠΟΕ και την Κ19 της ΑΕΛ, εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Κ19 της ΑΕΛ θα είναι όμως αυτή που θα προηγηθεί με καρφωτή κεφαλιά του Βλιώρα, ενώ θα έχει και δοκάρι, με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο, αν και πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, ξεκίνησε όπως και το πρώτο με αρκετές φάσεις μπροστά από τι δύο εστίες με την ομάδα της Ελασσόνας στο 60’ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Roldan.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Ελασσόνας είχε πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της και θα το καταφέρει λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με τον νεαρό Μπανούση μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Καραγκούνη, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις: 

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας, Καραμούλας, Λαγός, Κριεζής, Ζαγκλιαβός, Γκαμπέτας, Κουκούλης, Μουλτσιάς, Τσιάκος, Roldan 

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης, Τσιπλικιάρης, Πέρπερας, Αγρογιάννης, Μπανούσης, Κουρδής, Τσιόγκας, Χατζηβασίλης.
ΑΕΛ K-19 (Γιώργος Καμάκας): Μπαντραλέξης, Ράπτης, Μίτσος, Ασίκογλου, Ντελόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολύζος, Τσούτσας, Γκουγκίδης, Πλέτσας, Τασίκας. 

Αγωνίστηκαν και οι: Κοβούσογλου, Μπαργιώτας, Γκατζιάς, Λυγούρας, Κουκουράβας, Ντιντής, Παπαϊωάννου, Αρσένης, Νινίκας, Ζησούλης, Βλιώρας.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.