Συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι.Μ.Ελασσόνας με θέμα: «Ψυχική ανθεκτικότητα - Παλεύοντας τις αντιξοότητες στην οικογένεια και το σχολείο»

 Η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, ξεκινάει τις συναντήσεις της Σχολής Γονέων προκειμένου ο ευπρεπής διάλογος και ο γόνιμος προβληματισμός πάνω στις δυσκολίες της σύγχρονης οικογένειας διευρύνουν τους ορίζοντές μας και τη ματιά μας. 

Έτσι, το Σάββατο  30 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως θα μιλήσει η κ.Πέλη Γαλίτη, M.Ed, Ph.D Ψυχοπαιδαγωγὸς, Πανεπιστήμιο του Wisconsin, με θέμα: «Ψυχική ανθεκτικότητα - Παλεύοντας τις αντιξοότητες στην οικογένεια και το σχολείο»

Η Πέλη Γαλίτη-Κυρβασίλη είναι Διδάκτωρ Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master Σχολικής Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου του Missouri-St. Louis. Εργάστηκε ως σύμβουλος σε σχολεία των Η.Π.Α. και είναι μέλος της Αμερικανικής Συμβουλευτικής Εταιρείας.

 Δίδαξε Συμβουλευτική στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και διετέλεσε στέλεχος στον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β΄ Αθήνας. 

Το 2012 εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στις ΗΠΑ και εργάζεται ερευνητικά στο Τμήμα της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Wisconsin- Madison. 

Διευθύνει το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αγωγής στη Συγχώρηση» στα σχολεία της Ελλάδας και, επισκεπτόμενη κατά τακτά διαστήματα την Ελλάδα δίνει διαλέξεις και διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.