Μαρία Γαλλιού: Καταρρέει το επιτελικό κράτος και η περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού – Παίζουν με την υγεία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

 Εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και από την κυβέρνηση ζητάει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Δημήτρη Κουρέτα, κα Μαρία Γαλλιού, αναφορικά με την απόφαση της εμπλοκής του στρατού στην προσπάθεια αποκομιδής των νεκρών ζώων από τη Θεσσαλία. 

Πιο αναλυτικά στη δήλωσή της η κα Γαλλιού επισημαίνει:

Τα όσα ζούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Λάρισα και γενικότερα στη Θεσσαλία αποδεικνύουν περίτρανα δυο πράγματα:

Πρώτον, την απόλυτη κατάρρευση του περίφημου επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, και, 

Δεύτερον την ανυπαρξία της Περιφερειακής αρχής του κ. Αγοραστού, που αφού πρώτα κατέστρεψαν τη Θεσσαλία, τώρα δεν είναι σε θέση να πράξουν ούτε τα στοιχειώδη. 

Τελευταία τους απόφαση, η εμπλοκή του Στρατού στην περισυλλογή νεκρών ζώων, μια απόφαση που βρίσκει ήδη αντίθετα τα στελέχη της ΕΣΠΕΛ. 

Αναρωτιέται λοιπόν εύλογα κανείς, ποια στελέχη του Ελληνικού Στρατού θα συμμετάσχουν σε μια τόσο επικίνδυνη αποστολή; Με ποιον βαθμό ετοιμότητας, με ποια εξειδίκευση και με ποια ακριβώς εκπαίδευση;

Είναι αδύνατον να καλούνται αδιακρίτως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας να συμμετάσχουν σε μια τέτοια αποστολή, η οποία εγκυμονεί κινδύνους και για την δική τους υγεία.  

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.