Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Ελασσόνα για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε»

 Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση του κοινού και στην ομαλή διεξαγωγή των εγκαινίων του συνδυασμού “ΑλλάΖουμε” στην Ελασσόνα η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, μετά από  αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας αποφάσισε, την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων αύριο Παρασκευή 22/09/2023 και κατά τις ώρες από 19:30’ έως 23:00’ στην οδό 6ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Γεωργάκη Ολυμπίου έως την συμβολή της με την οδό Οικονόμου.

Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ' όλη τη διάρκεια τέλεσης της εκδήλωσης να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης των εκδηλώσεων.

Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται με πρόστιμο η κρατηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Γ. Ολυμπίου-25ης Μαρτίου-Οικονόμου, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και με τις υποδείξεις των αρμοδίων λήψης μέτρων.

A.N.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.