ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ! Απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επ. Ελασσόνας

Την αντίθεσή τους στο νέο αντεργατικό έκτρωμα  εξέφρασαν σήμερα οι εργαζόμενοι της Ελασσόνας στην Απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επ. Ελασσόνας στην πλατεία απέναντι από το Ταχυδρομείο.

  Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Νούσιας, πρόεδρος του ΔΣ ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση γίνεται λίγες μόνο μέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, όπου ο κόπος των εργαζόμενων, των αγροτών κσι των κτηνοτρόφων κάηκε, καλύφθηκε κάτω από τόνους νερό, ζωές χάθηκαν.  Την ώρα που συμπολίτες μας μαζευούν τα κομμάτια τους αβοήθητοι,η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή το νέο αντεργατικό έκτρωμα που καταργεί το πενθήμερο και το 8ωρο νομοθετώντας το δικαίωμα στους εργοδότες να ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους τους 13 ώρες την ημέρα, 78 ώρες την εβδομάδα».

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους σε κλιμάκωση του αγώνα για να μείνει στα χαρτιά το νομοσχέδιο-έκτρωμα που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή,οπώς στα χαρτιά έμειναν δεκαδές άλλοι αντιλαϊκοί νόμοι.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.