Νίκος Ευαγγέλου: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη το έργο μας για την επόμενη ημέρα

 Τα χωριά Λυκούδι, Γιαννωτά και Άζωρο επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας  ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας, επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ευαγγέλου, όπου συνομίλησε με φίλους και υποψήφιους του συνδυασμού. 

Σε ανάρτηση του ο Νικος Ευαγγέλου αναφέρει:

"Το βράδυ της Δευτέρας επισκέφτηκα τα χωριά Λυκούδι, Γιαννωτά και Άζωρο. Μίλησα με φίλους και υποψήφιους του συνδυασμού μας. 

Στην συζήτηση, τέθηκαν τα προβλήματα στα οποία καλούμαστε να δώσουμε λύση την επόμενη ημέρα. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων μας περίγραψαν την εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας που βιώνουν από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος σε αυτή την κατάσταση, ώστε το κάθε χωριό να αποκτήσει ξανά ζωή και δραστηριότητα. Θα υλοποιήσουμε έργα ουσίας που αλλάζουν την εικόνα και την διαβίωση των κατοίκων σε αυτές τις κοινότητες δίνοντας τους την δυνατότητα να παραμείνουν στον τόπο τους.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη το έργο μας για την επόμενη ημέρα. Δεσμευόμαστε και υλοποιούμε το πρόγραμμά μας που θα δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, οι κοινότητες της Ελασσόνας δεν μπορούν να ζουν πλέον σε καθεστώς υποβάθμισης και αδιαφορίας με ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής". 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.