Στην 8η Γιορτή Αχλαδιού που πραγματοποιήθηκε στα Πλατανούλια Τυρνάβου ο Σάκης Παιδής.

 Στην πολύ πετυχημένη εκδήλωση  , την 8η Γιορτή Αχλαδιού που πραγματοποιήθηκε στα Πλατανούλια Τυρνάβου, βρέθηκε  ο Σάκης  Παιδής.  

Η γιορτή Αχλαδιού κάθε χρόνο αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες εκδηλώσεις συγκεντρώνοντας  πλήθος κόσμου ενώ παράλληλα  προβάλετε και διαφημίζεται το αχλάδι   ένα σημαντικό προϊόν για την ευρύτερη περιοχή , το οποίο αποτελεί στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας και βάση ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία . 

Ο Σάκης  Παιδής όπως πάντα κοντά στον κόσμο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες πολίτες  με τους διοργανωτές, με παραγωγούς και εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, ανταλλάσσοντας απόψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Την 8η Γιορτή Αχλαδιού διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος» με μεγάλη επιτυχία, καθώς παραβρέθηκαν χιλιάδες πολίτες. Συνάμα, η εκδήλωση είχε την υποστήριξη των αγροτικών φορέων της περιοχής, όπως επίσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου.

Σε δήλωσή του ο Σάκης  Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Είχα τη χαρά να βρεθώ για άλλη μια φορά  στην 8η Γιορτή Αχλαδιού που πραγματοποιήθηκε στα Πλατανούλια.  Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα μέλη του συλλόγου  του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος», στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων – Πλατανουλίων Δημήτρη Ρίζο,  καθώς και στον χοροδιδάσκαλο – καθηγητή Φυσικής Αγωγής Βασίλη Ζιώγα που είχε την επιμέλεια  των χορευτικών παραστάσεων, όπως και σε όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση . 

Πλέον είναι σαφές ότι η Γιορτή Αχλαδιού αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας.

 Θα είμαστε πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες ,  στους φορείς και στους συλλόγους  για την ενίσχυσης και προβολή των προϊόντων με στόχο την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπο μας  τόνισε ο Σάκής  Παιδής.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.