Πόπη Γ.Φώλλα - Υποψήφια σύμβουλος στη ΔΚ Ελασσόνας με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασίας"

 Είμαι η Πόπη Γ.Φώλλα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Ελασσόνα. Είμαι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Γκατζιούρα Σωτήρη και μητέρα δυο παιδιών.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επισκεπτών/τριών Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών.

Έχω συμμετάσχει σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με την φροντίδα Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στο Άαρχους (Δανία), σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με θέμα την Κοινωνικο –Οικονομική Επανένταξη και τη συνεχή Υποστήριξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της Αποασυλοποίησης, καθώς και σε επιστημονικά προγράμματα με θέμα την Αιματολογία και την Μεταγγισιοθεραπεία.

Από το 2003 εργάστηκα ως Επισκέπτρια Υγείας σε δομές Ψυχικής υγείας στο νομό μας , στο Κ.Υ Σκοπέλου, στο Γ.Ν. Βόλου και τα τελευταία δεκατρία χρόνια εργάζομαι στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας.
Εχω διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Λιβαδιωτών Ελασσόνας και είμαι υπεύθυνη του συλλόγου αιμοδοσίας του Δήμου Ελασσόνας και του αιμοδοτικού συλλόγου «Μιχάλης Πιτένης».

Με χαρά ενώνω κι εγώ τις ικανότητες μου στο συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ως υποψήφια του τοπικού συμβουλίου στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας με επικεφαλής το Νίκο Γάτσα, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, ήθος, θέληση και ικανότητες!

Επιδίωξη μου είναι να συμβάλω και γω με τις δυνάμεις μου στη δημιουργία μιας βιώσιμης πόλης, όπου θα κυριαρχούν οι διαφανείς διαδικασίες λειτουργίας, ο ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες, με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός μέλλοντος για την Ελασσόνα, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, σε μια πόλη φιλική, που θα αποτελεί πρότυπο βιωσιμότητας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη ζητώ από όλους σας , ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις, τη στήριξη σας, και υπόσχομαι, όπως επιβάλλει η προσωπικότητα μου, να προστατέψω πρωτίστως το ηθικό πλαίσιο που πρέπει να διέπει κάθε πολιτική διαδικασία!
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.