Στην ΑΕ Κιλελέρ ο πρώτος τίτλος της χρονιάς - Βαριά ήττα για τον ΠΟΕ στο Super Cup (φωτ.)

Η πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας ΑΕ Κιλελέρ και ο Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ ΠΟ Ελασσόνας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό του Super Cup για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν είχε πολλές φάσεις, η ομάδα του Νίκου Φώλλα φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. 

Αυτό που μονοπώλησε όμως το ενδιαφέρον ήταν οι αρκετές δυνατές μονομαχίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Κατσάρα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε μέχρι το 53’ να προηγηθεί με 2-0.

Στο 62’ με αφορμή δυνατό τάκλιν του Λαγού, τα αίματα άναψαν, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποσοβήθηκε γενική σύρραξη.

73’ Ο Αλτάνης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μακρινή μπαλιά συμπαίχτη του και με όμορφη λόμπα νίκησε του Γούπο που είχε βγει από την εστία του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Βαγενάς θα κάνει το 4-0

Στο 92’ ο Παρασκευούης θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το 5-0 για την ομάδα του Κιλελέρ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του τελικού

Το φιλμ του αγώνα:

6΄Σουτ του Γκαμπέτα έδιωξε σε κόρνερ ο Μισιρλής. Από την εκτέλεση κόρνερ ο Κριεζής θα σουτάρει με τον Μισιρλή να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ.

7’ Σουτ του Τσιάκου μπλόκαρε ο Μισιρλής

23’ Σουτ του Χασομέρη στα χέρια του Γούπου

47’ Ο Κατσαμάγκας υπό πίεση και από αρκετά κοντά θα στείλει τη μπάλα άουτ

48’ Ωραίο σουτ του Χατζησαββίδη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ

49’ Ο Χασομέρης με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του Κιλελέρ.

53’ Ο Τσακίρης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

57’ Δυνατό κοντινό σουτ του Χατζησαββίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γούπος.

73’ Ο Αλτάνης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μακρινή μπαλιά συμπαίχτη του και με όμορφη λόμπα νίκησε του Γούπο που είχε βγει από την εστία του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Βαγενάς θα κάνει το 4-0

Στο 92’ ο Παρασκευούης θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το 5-0 για την ομάδα του Κιλελέρ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του τελικού.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Λιούπας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Φουρκιώτης Μπαρούτας, Τσακίρης, Παπαγεωργίου Αθ. (75’ Παρασκευούδης), Αλτάνης (79’ Φώλιας), Πανταζής (46’ Βαγενάς), Σούμπαση (46’ Χατζησαββίδης), Κατσιαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου Β. (31’ Μπάρδας)
ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Λαγός (64’ Μουλτσιάς), Περτζιόνι (77’ Κωνσταντινίδης), Κριεζής, Καραμούλας, Ζιαγκλιαβός, Ρολντάν, Τσιάκος, Καραγκούνης (58’ Κουκούλης).
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.