Την Τρίτη 5/9 η αναβληθείσα λόγω μη απαρτίας Τακτική και Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας

 Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 2:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης, η Τακτική και Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Αυγούστου και αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

3. Έγκριση κατανομής πιστώσεων του Προγράμματος «Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Κτιρίων 2023». Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Έγκριση άρσης της διακοπής εργασιών και έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ανάπλαση - ενοποίηση χώρων ενδιαφέροντος του ιστορικού οικισμού Λιβαδίου Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

5. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση δασικής ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης. Εισηγητής Χ. Παπαδημητρίου.

6. Παροχή σύμφωνης γνώμης για τη διαχείριση από το Δασαρχείο Ελασσόνας των προσβεβλημένων δένδρων πλατάνου στις Κοινότητες Συκέας, Πραιτωρίου και Αμουρίου. Εισηγητής Γ. Κατσιούρας.

7. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

A.N.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.