Στις Δημοτικές Εκλογές Στηρίζω και Ψηφίζω τον Θανάση Μπίζιο - «Δώστε δύναμη στην φωνή της νέας γενιάς»

Αγαπημένοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες φίλες και φίλοι.

Ο Δήμος Ελασσόνας είναι ο "Δήμος μας".

Εδώ ΖΩ με την οικογένεια μου  μεγαλώνει το παιδί μου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά ως 4η γενιά πλέον της οικογένειας μου

Έχω περπατήσει κάθε γωνία του Δήμου μας ξέρω τα θέματα που μας απασχολούν. 

Είμαι όμως πάνω από όλα ενεργός πολίτης αυτού του Δήμου ανοιχτός στην κοινωνία και στις αντιθέσεις της .Από εμένα δεν θα ακούσετε ούτε ανεφάρμοστες ιδέες ούτε μεγάλα λόγια .

Είμαι αφοσιωμένος στην Ελασσόνα και είμαι εδώ για να κάνω την "ΔΟΥΛΕΙΑ" βλέπω πέρα από κάθε λογής ταυτότητα , βλέπω ανεξάρτητα , ΚΑΘΑΡΑ και σας κοιτάω στα μάτια με μια μόνο υπόσχεση θα κάνω ότι χρειάζεται : ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ δηλαδή να χαίρεσαι να ζεις !!!

 Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είμαστε για δημόσιες σχέσεις ούτε για να κατηγορείς τους αντιπάλους σου κρίνεσαι από τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σου και το ΕΡΓΟ σου και ο δικός μου προσωπικός στόχος απέναντι σε όλους τους πολίτες ,τους φίλους μου, στην οικογένεια μου θέλω να κινείται γύρω από 2 έννοιες ΑΞΙΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτό θέλω να ακολουθήσω λοιπόν μια σοβαρή και σταθερή πορεία με ιδεολογική συνέπεια αξιοπρέπεια και εντιμότητα .

Και να κάνω ΕΡΓΟ συγκεκριμένο και χειροπιαστό όσο δύσκολο και αν είναι αυτό πιο πολύ όμως με νοιάζει να είμαι “στρατιώτης” του ΔΗΜΟΥ μας.

«Δώστε δύναμη στην φωνή της νέας γενιάς».

ΜΠΙΖΙΟΣ Ζ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ελασσόνας με τον συνδυασμό "ΑλλάΖουμε" του Νίκου Ευαγγέλου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.