Με χατ-τρικ Τσιάκου και γκολ του Καραμούλα ο ΠΟΕ πέρασε από το Αργυροπούλι!

Με χατ-τρικ του Τσιάκου και ένα γκολ του Καραμούλα, ο ΠΟΕ έφυγε νικητής από την έδρα της Δόξας Αργυροπουλίου με 4 – 0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα αντίπαλα «καρέ», χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο πρώτο μέρος τους βρήκε ισόπαλους χωρίς σκορ. Όλα άλλαξαν όμως με το «καλημέρα» της «επανάληψης». Ο Τζον Ρολντάν έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, «έσπασε» τη μπάλα στον Τσιάκο και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι γρήγορα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ.

Ήταν το 51ο λεπτό, όταν ο διαιτητής, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα στον Καραγκούνη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αυτή του Αργυροπουλίου, έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιάκος, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 0 – 2 για τον ΠΟΕ. Μάλιστα στο 68′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενώ στο 85′ ο Καραμούλας με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0 για τον ΠΟΕ.

Τα Γκολ

0 – 1 49′ Τσιάκος. Ατομική ενέργεια ο Ρολντάν, έσπασε στον Τσιάκο και αυτός το 0 – 1
0 – 2 51′ (π.) Τσιάκος. Το κέρδισε ο Καραγκούνης
0 – 3 68′ Τσιάκος. Απευθείας φάουλ
0 – 4 85′ Καραμούλας. Με φοβερό σουτ.

Οι Συνθέσεις

Δοξα Αργυροπουλίου (Φερραίος Γιαννακός): Γεωργούλας, Καραμπάλιος, Κίτσας, Κατσαρός, Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ., Τσιρογιάννης, Γκάτης, Σακοράφας, Τσιάγκος, Βογιατζής Ν.

ΠΟΕ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Μπούσιας, Περτζιόνι (71′ Τσιπλικιάρης), Ζιαγκλιαβός, Κωνσταντινίδης (46′ Καραμούλας), Καραγκούνης (79′ Γκανάτσιος), Μουλτσιάς (62′ Κριεζής), Τσιάκος, Ρόλνταν (79′ Αγρογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Μάνος, Βαλιώτης.

Με πληροφορίες από arenalarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.