Ο Χρήστος Κατούνας και ο Ραφαήλ Πατρωνίδης, δούλεψαν σκληρά και με πολλή αγάπη και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Οι καλεσμένοι / καλεσμένες του γλεντιού, χειροκρότησαν τον χορευτή ο οποίος χόρευε και τραγούδαγε με την αδερφή του.

Η ανάρτηση του χοροδιδάσκαλου, Χρήστου Κατούνα

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή !!!

Ο Rafail Xristos Patronidis κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε. 

Έρωτας αρχάγγελος….

Ένα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μιας και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο Τένις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωής, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν.

Ήταν για μένα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής …. O Ραφαήλ απέδειξε σε όλους μας πως δεν υπάρχει δεν μπορώ … αλλά δεν θέλω ..!!!

Ο Ραφαήλ όχι μόνο μπόρεσε αλλά εκπλήρωσε και την υπόσχεση στον εαυτό του να χορέψει για 1η φορά, το καλύτερο ζεϊμπέκικο της ζωής του ….

το καλύτερο δώρο για την πολυαγαπημένη του αδερφή και πραγματικά τα κατάφερε.

Η μόνη του επιθυμία ήταν να του βάλω “σούζες” όπως χαρακτηριστικά μου ζήτησε στην πρώτη μας επαφή και εννοείται πως δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι.

Ραφαήλ ήταν τιμή μου να με επιλέξεις για δάσκαλο σου, σε αυτή την τόσο σημαντική οικογενειακή σου στιγμή».

Δείτε το βίντεο