Εγκαινιάστηκε ο νέος σύγχρονος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στο Βλαχογιάννι (φωτ.)

 Εγκαινιάστηκε ο νέος σύγχρονος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας από τον δημοτική αρχή και τον ΟΚΠΑΠ, παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, τοπικών συμβούλων, του Προέδρου της Κοινότητας Ανδρέα Παπακυπριανού καθώς και του περιφερειακού συμβούλου Διονύση Μπαλούκα.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ανέφερε μετά τον αγιασμό του παιδικού σταθμού: "Είναι μεγάλη χαρά και ευλογία να εγκαινιάζεις ως διοίκηση του δήμου έναν νέο σύγχρονο Δημοτικό παιδικό Σταθμό για μία μεγάλη περιοχή που δεν είχε ποτέ αυτή την ευκαιρία. Με τις υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης που θα παρέχει ο νέος Σταθμός θα δώσουμε τη δυνατότητα στις μητέρες να επιστρέψουν στην εργασία τους ή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Έργα ουσίας για το παιδί, την οικογένεια και την αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης".

Με το πέρας της τελετής, ακολούθησε ξενάγηση στον πανέμορφο και ζεστό νέο χώρο που δημιουργήθηκε στο χωριό, για να εξυπηρετεί τις μικρές ηλικίες όλων των δημοτικών διαμερισμάτων της Ποταμιάς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.