Εύκολο απόγευμα για τον ΠΟΕ - 3-0 το Δαμασιακό

Ο ΠΟΕ φιλοξένησε στην Ελασσόνα, για την 2η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας τον Δαμασιακό, του οποίου και επικράτησε με 3 – 0 παίρνοντας μία σημαντική νίκη. Δύο γκολ στην επανάληψη ο «συνήθης ύποπτος» Κώστας Τσιάκος.

Το πρώτο γκολ του παιχνιδιού ήρθε λίγο μετά το πέρας του πρώτου ημιώρου στον αγώνα. Ήταν το 34ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καραγκούνης μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, από μέσα και αριστερά στη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Δαμασιακού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ελασσόνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, με όμορφη προσπάθεια του Τσιόγκα, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 58′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έκανε σαφώς πιο εύκολη τη συνέχεια του παιχνιδιού. Μάλιστα στο 67′ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, στην αντεπίθεση και ύστερα από έξοχη πάσα «μισό» γκολ του Κωνσταντινίδη.

Από εκεί και πέρα, παρά τις πιέσεις ανά διαστήματα του Δαμασιακού, ο ΠΟΕ κατάφερε να «κλείσει» τους δρόμους που οδηγούσαν προς την εστία του, διαφύλαξε το υπέρ του προβάδισμα και εν τέλει πανηγύρισε τη νίκη με 3 – 0.

Τα Γκολ
1 – 0 34′ Καραγκούνης.
2 – 0 58′ Τσιάκος.
3 – 0 67′ Τσιάκος.

Οι Συνθέσεις
ΠΟΕ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Κορτσάρι (46′ Κωνσταντινίδης), Λαγός (62′ Περτζιόνι), Τσιάκος (81′ Αγρογιάννης), Μπούσιας, Κριεζής (46′ Ζαγκλιαβός), Γκαμπέτας, Καραγκούνης (74′ Μπανούσης), Μουλτσιάς, Ρολντάν.

Δαμασιακός (Αποστόλης Ευαγγέλου): Νικολακούλης, Οικονόμου, Καρακάνος, Μουσιάρης Θ., Τέγος (61′ Μπακαΐμης), Τσιάλτας, Παπαθανασίου, Τσατσελάρι, Τσάτσος, Λέτσιος Στ. (87′ Κοτρώτσιος), Δεληχάς.

Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.