Ευχαριστήρια δήλωση του υποψηφίου περιφειακού συμβούλου Βασίλη Βαρνά

 Σε ανάρτηση του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Βαρνάς αναφέρει:

"Αγαπητοί  φίλοι 

Με το τέλος της εκλογικής  διαδικασίας της δεύτερης Κυριακής θέλω  και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την επιλογή στο πρόσωπο μου με την ψήφο σας. Ήταν ένα αποτέλεσμα για μένα  ενθαρρυντικό και πάνω από το αναμενόμενο . 

Επίσης  θέλω να ευχαριστήσω  την οικογένεια μου, τους φίλους  μου, τους συγγενείς μου, τους συνεργάτες μου  και κάθε πολίτη  του νομού  που με στήριξε και με τίμησε. 

Ένα  μεγάλο  μπράβο  και ευχαριστώ μαζί σε όλους  αυτούς που δώσανε το παρόν στις κάλπες  κόντρα στο ρεύμα της αποχής .

Ιδιαίτερα  όμως θέλω να σταθώ και να συγχαρώ τον ΚΩΣΤΑ  ΑΓΟΡΑΣΤΟ  για  τον τρόπο που χειρίστηκε μια τόσο  δύσκολη  και απρόβλεπτη εκλογική διαδικασία  μέσα σε ένα  ιδιαίτερα  ‘’λασπωμένο‘’ περιβάλλον από  κάθε άποψη  τόσο  σε προσωπικές επιθέσεις  όσο και γενικότερα. 

Δέχθηκε με σεβασμό την κάθε άποψη  αλλά και την κάθε ‘’σφαίρα’’ σεβόμενος την κατάσταση  των ανθρώπων που επλήγησαν από την θεομηνία. 

 Το έργο  της απερχόμενης περιφερειακής  αρχής είναι μετρήσιμο και πολύ μεγάλο, ασχέτως το τι γράφεται  και λέγεται από διαφόρους.  Είναι  κάτι  που πιστεύω ότι  θα αποτιμηθεί  και  θα αναγνωριστεί πολύ γρήγορα  μελλοντικά.  

 Επίσης θέλω  να  ευχηθώ  ολόψυχα  στην νέα αρχή της περιφέρειας και στον κ. ΚΟΥΡΕΤΑ  καλή   επιτυχία στην ομολογουμένως  δύσκολη  προσπάθεια του. Είναι  κάτι που το χρειάζεται  ο τόπος και μάλιστα  άμεσα. 

Σε  αυτή την προσπάθεια  η νέα περιφερειακή  διοίκηση  πρέπει να βοηθηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.  Καλή  δύναμη σε όλους σας. 

Σας  ευχαριστώ και πάλι".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.