Κλιμάκιο της Πειραιώς στη Θεσσαλία για τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα – Συνάντηση με τον Απ. Μπίλλη

 Kλιμάκιο της τράπεζας Πειραιώς βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα και συζήτησε με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Μπίλλη προβλήματα των κτηνοτρόφων και των παραγωγών της περιοχής μας μετά την πρόσφατη καταστροφική κακοκαιρία. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων κ. Κώστας Σπανούλης.

Ο κ. Μπίλλης δήλωσε πως η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη και έθεσε στο κλιμάκιο της Πειραιώς, με επικεφαλής τον κ. Άλκη Αλεξάνδρου(General Manager Αγροτικού Τομέα), τα δεδομένα και τους προβληματισμούς που υπάρχουν ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα στήριξης των γεωργών της περιοχής μας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν εκ μέρους της τράπεζας οι κ.κ Ιωάννης Χανιωτάκης και Γεώργιος Αβατάγγελος (Senior Director Αγροτικού Τομέα).

Επί τάπητος τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, με πρώτο απ’ όλα τις υποχρεώσεις των ανθρώπων στις τράπεζες, ενώ ζητήθηκε από τον κ. Μπίλλη η στήριξη των μονάδων αυτών, προκειμένου να ξεκινήσουν να παράγουν.

Επίσης έγινε και μια ευρύτερη κουβέντα για όλους τους κλάδους που έχουν άμεση σχέση με την παραγωγική διαδικασία, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.