Κόκκαλης: Δώσαμε μάχες μαζί με τον Δημήτρη Κουρέτα – Πρέπει να σηκώσει στις πλάτες του μία κατεστραμμένη και απαξιωμένη Θεσσαλία

 Για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη μεγάλη νίκη του Δημήτρη Κουρέτα, έκανε ανάρτηση ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: “Οι υποχρεώσεις μου χθες βράδυ σε κεντρικά τηλεοπτικά δίκτυα στην Αθήνα δε μου επέτρεψαν να βρίσκομαι στη Λάρισα για τη μεγάλη νίκη του Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μία νίκη που αποδεικνύει πως ο λαός έχει αισθητήρα, δεν εκβιάζεται και μπορεί στις κρίσιμες στιγμές να διακρίνει το στρεβλό από το συμφέρον για τον ίδιο.

Με τον Δημήτρη Κουρέτα όλο αυτό το διάστημα, από την πρώτη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική – Συμμαχία τον στήριξε ανεπιφύλακτα, δώσαμε πολλές μάχες μαζί. Από την οργάνωση της παράταξης, μέχρι και την τελική επαφή με την κοινωνία.

Η επόμενη ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον νέο Περιφερειάρχη γιατί πρωτίστως οφείλει να σηκώσει στις πλάτες του μία κατεστραμμένη και απαξιωμένη Θεσσαλία. Είναι όμως ένας άνθρωπος με ικανότητες και θέληση να τα καταφέρει. Κι εμείς θα είμαστε πάλι δίπλα του να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια ανάταξης του τόπου μας. Γιατί οι Θεσσαλοί αξίζουμε περισσότερα. Συγχαρητήρια!”

Πηγή: onlarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.