Με 8 οδηγούς η ΛΑΜΚΕ στην «Ανάβαση Βελβεντού»

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει οι αγωνιζόμενοι για την "3η Ανάβαση Βελβεντού" η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου.

Συνολικά 39 είναι οι οδηγοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον τέταρτο από τους συνολικά πέντε αγώνες του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας, μιας διοργάνωσης που παραδοσιακά συγκεντρώνει αρκετές συμμετοχές σε κάθε γύρο της.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) θα εκπροσωπηθεί από 8 οδηγούς και αναμένουμε πολλά και καλά αποτελέσματα. 

Στην Ν2 θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Ζήσαρος με Citroën Saxo, στην Α6 ο Γιώργος Γκέκας με PEUGEOT 106 και ο Κώστας Κουτσοδήμος με PEUGEOT 106, στην Ε12 ο Ηλίας Βασίλειος με Kadett Vauxhall, στην FSA ο Νίκος Στραβοκώστας με ALFA ROMEO 156 ο  Δημήτρης  Ντιντόκας με BMW E36 και ο Δημήτρης Κακαράντζας με OPEL Kadett GTE και στην FST2 ο Νίκος Ευθυμίου με BMW E30.

Να σημειωθεί ότι η αυλαία της σεζόν στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα πέσει στις 18 και 19 Νοεμβρίου στην Ελασσόνα. 

A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.