Νίκη στη Σκιάθο για τις Κορασίδες του ΓΣΕΕ

Τη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε η ομάδα κορασίδων του ΓΣΕ Ελασσόνας στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κορασίδων όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΓΣ Σκιάθου.

Η φετινή ομάδα αποτελείται από έναν πυρήνα έμπειρων αθλητριών και την προώθηση αρκετών κοριτσιών από την ακαδημία του συλλόγου, με απώτερο στόχο να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες για το μέλλον.

Όσον αφορά τον αγώνα, η ομάδα της Ελασσόνας, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι αγωνίστηκε πολύ δυναμικά με όπλο το ισχυρό σερβίς (15 άσους) κατάφερε να κατακτήσει εύκολα το 1ο σετ με 8-25!

Στο 2ο σετ η αγωνιστική χαλάρωση και η είσοδος νέων αθλητριών έδωσαν στον αντίπαλο την ώθηση να κυνηγήσουν όλες τις μπάλες και να δυσκολέψουν την ομάδα του ΓΣΕΕ που στο τέλος όμως έδειξε χαρακτήρα και τελείωσε το σετ με 22-25.

Το 3ο σετ με συμμετοχή νέων αθλητριών (2010-11)γεννημένων και με τη αρωγή των έμπειρων τέλειωσε με 10-25 και την ομάδα μας να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα.

Ιδιαίτερη εντύπωση η δυναμική κερκίδα της γηπεδούχου ομάδας όπου δημιούργησαν μια φανατική εξέδρα (σε φίλαθλα επίπεδα) καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Ελασσόνας, ευχαριστεί πολύ την ομάδα της Σκιάθου για τη φιλοξενία και υπόσχεται ανάλογη στο 2ο παιχνίδι στην Ελασσόνα.

Για την ομάδα του ΓΣΕΕ όλες οι αθλήτριες αγωνίστηκαν καλά αλλά η 12χρονη (2011) Θεοδώρα  Νίκου έδειξε θετικά δείγματα και υπόσχεση για μελλοντική εξέλιξη !

Το ροζ φύλλο αγώνα όλες οι αθλήτριες  το αφιέρωσαν, στην ψυχή της ομάδα Γιώργο Τσανοσίδη καθώς νοσηλεύεται και τον περιμένουν να γυρίσει δυνατός και δημιουργικός. 

Επίσης, η ομάδα ευχαριστεί ο γραφείο τουρισμού LIAKOS TOURS για την άψογη μετάβαση της ομάδας στην Σκιάθο.

ΓΣΕ Ελασσόνας: (Παναγιώτου - Τσανοσίδης): Σολωμού, Παπαγεωργίου, Σαλεπτσή, Χαλκίδου, Παναγιώτου,Τσακιρίδου, Ράιου, Νίκου, Σαμώτα, Παπαμαργαρίτη, Μπατζιάνα.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.