Τον πλήγωσαν δύο πρώην του...

 Γκολ που πέτυχαν οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ, Κωστούλας και Βλαχάκης ήταν αυτά ποτ έκριναν το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ομάδα της Ελασσόνας και την Ανθούπολη για τη 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το παιχνίδι δεν είχε γκολ στο ξεκίνημά του. Με τα λεπτά να περνούν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αποτυγχάνουν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, όλα έδειχναν πως το πρώτο μέρος θα ολοκληρωνόταν δίχως κάποιο γκολ. Ειδικότερα όταν είχαμε μπει στα τελευταία λεπτά.
Όμως όλα άλλαξαν με τη συμπλήρωση σαράντα πέντε λεπτών αγώνα.

Όταν από αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή της ομάδας της Ελασσόνας, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μία απόφαση που αμφισβητούν οι φιλοξενούμενοι. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Κωστούλας, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 1 – 0 για την Ανθούπολη σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Από εκεί που είχαν… μείνει συνέχισαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με γκολ, έχοντας την υπέρ τους ψυχολογία. Πιο συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βλαχάκης βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα για την Ανθούπολη.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον ΠΟΕ, καθώς αναγκάστηκαν από το 87′ να συνεχίσουν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λαγού. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Ανθούπολη να πανηγυρίζει τη νίκη.

Τα Γκολ

1 – 0 45′ (π.) Κωστούλας.
2 – 0 52′ Βλαχάκης.

Οι Συνθέσεις

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Ντιντής, Καραγιάννης, Λάϊος, Καραμπούζης, Μπλέντι, Μούτσα, Αναγνώστης (83’ Κατσαμπέλας), Κωστούλας (65’ Αργύρης), Βλαχάκης, Παπαδάκος (72’ Πανταζής), Τσάτσος.

Π.Ο.Ε (Ν. Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας (8’ λ.τ.ρ. Καραμούλας), Κορτσάρι, Λαγός, Περτζιόνι (64’ Ζιαγκλιαβός), Κριεζής, Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς, Τσιάκος, Ρολντάν.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Μάνος, Δεδικούσης.


Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.