Μέχρι 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για τις περιοχές χωρίς τηλεοπτικό σήμα

 Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει ότι έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, θα διαρκέσει η υποβολή αιτήσεων, ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, να κάνουν αίτηση για τη χορήγηση και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού πρόσβασης τηλεοπτικού σήματος, ο οποίος παρέχεται δωρεάν για 8 χρόνια από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ήδη από τους προηγούμενους κύκλους έχουν επωφεληθεί δεκάδες μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας, οι οποίοι και έλαβαν τον δωρεάν εξοπλισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τα ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας, για τις περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών (λευκές περιοχές), όπως είναι η Κρανέα, Λουτρό, Άκρη (Αντιχασίων), Κουτσούφλιανη (Βερδικούσιας), Αγιονέρι, Αετοράχη, Βαλανίδα (Ελασσόνας), Καρυά, Συκαμινέα (Καρυάς), Λιβάδι, Δολίχη (Λιβαδίου), Ιερά Μονή Σπαρμού, Βρυσοπούλες (Ολύμπου), Γιαννωτά και Λυκούδι (Σαρανταπόρου).  

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

ΑΦΜ

Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος

Φωτοτυπία ταυτότητας

Έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

Τον αριθμό του κινητού ή σταθερού τηλεφώνου

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και ηλεκτρονικά  μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr.  

Τονίζεται ότι για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει υποβάλει πολλαπλές αιτήσεις, τότε όλες εκτός από μία - εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια - οφείλουν να απορρίπτονται.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.