«Ζεσταίνουν» τις μηχανές για την 7η Ανάβαση Ελασσόνας - Το πρόγραμμα και οι συμμετοχές του αγώνα

Η 7η Ανάβαση Ελασσόνας είναι προ των πυλών. 

Η ΛΑΜΚΕ είναι έτοιμη για την διοργάνωση ενός ακόμα αγώνα το σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου. Πεδίο δράσης, η γνωστή πλέον διαδρομή των 3.8 χιλιομέτρων που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόλη. Κέντρο του αγώνα και όλων των δραστηριοτήτων αυτού, η κεντρική πλατεία της Ελασσόνας καθώς η ανάβαση έχει αγκαλιαστεί από τους κατοίκους της πόλης.

Ο αγώνας προσμετρά βαθμολογικά στο κύπελλο αναβάσεων βορείου Ελλάδος και είναι ο τελευταίος του θεσμού. Πέρα όμως από αυτούς που ακολουθούν όλους τους αγώνες του κυπέλλου προσελκύει κάθε χρόνο και πολλούς αγωνιζόμενους απ’ όλη την Ελλάδα. Έτσι και την φετινή χρονιά έχουν δηλώσει συμμετοχή 69 αγωνιζόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα, αριθμός ρεκόρ για την ανάβαση Ελασσόνας αλλά και για το θεσμό.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Και τις δύο ημέρες η έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ξεκινάει στις 11:00 και ο δρόμος για τους θεατές κλείνει στις 10:00.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας και η παρουσίαση των αγωνιζομένων.

Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με την ΛΑΜΚΕ, θα μεταδώσει σε live streaming των αγώνα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στο Youtube.

Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα:

Α.Ν. με πληροφορίες απο ΛΑΜΚΕ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.