Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Δευτέρα και Τρίτη σε δρόμους στην Ελασσόνα λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης

Από το Α.Τ. Ελασσόνας, ανακοινώθηκε ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης σε οδούς του Δήμου Ελασσόνας,  τη Δευτέρα (06/11) και την Τρίτη (07/11) από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Αναλυτικά:

Α) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη γέφυρα στα Κ.Τ.Ε.Λ και από τη συμβολή της με την οδό Μ. Ιακώβου έως τη συμβολή της οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Β)  Κατάληψη της μιας λωρίδας κυκλοφορίας στην οδό 6ης Οκτωβρίου (μπροστά από το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣΟΥΤΗΣ) και εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων μέσω της άλλης λωρίδας κυκλοφορίας της οδού.

Γ) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Κωνσταντίνου Οικονόμου, από τη συμβολή της με οδό Τσακάλωφ έως τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Κ. Οικονόμου-25ης Μαρτίου – 1ης Μεραρχίας-Περιφερειακή Οδός - Μητροπολίτου Ιακώβου και αντίστροφα.

Δ) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό 6ης Οκτωβρίου (σε μήκος περίπου 50 μέτρων), από την συμβολή της με την οδό Διγενή Ακρίτα έως τη συμβολή της με τα ΕΛΤΑ Ελάσσονας. - Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται για το ρεύμα ανόδου από τις οδούς 6ης Οκτωβρίου - Διγενή Ακρίτα - 6ης Οκτωβρίου (Δ/ση ΕΛ.ΤΑ), ενώ για το ρεύμα καθόδου από τις οδούς 6ης Οκτωβρίου – 1ης Μεραρχίας - Βυζαντίου - 6ης Οκτωβρίου.

 Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των σχημάτων σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Ελασσόνας.

Ανδρέας Νικούλης

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.