Ελασσονίτες στη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας

Δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η νέα διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας και πρόεδρος, είναι ο πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Χρήστος Μαϊμουλιώτης, με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Μπούτλα, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι η Στυλιανή Χαρακοπούλου με γραμματέα τον Αντώνη Ζήλο (όπως και η προηγούμενη)

Από την απερχόμενη διοίκηση παραμένουν ο Αντώνης Ζήλος και η Φωτεινή Τουρσουνίδου. Στα αξιοσημείωτα η πλειοψηφία των γυμναστών στη διοίκηση, αλλά και στους αναπληρωματικούς, όπου υπάρχουν νέα πρόσωπα.

«Προτεραιότητά μας είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών και των εργασιών που απαιτούνται, ώστε να καταστούν όλες οι εγκαταστάσεις ασφαλείς και λειτουργικές για όλους» δήλωσε χθες μιλώντας στην «Ε» ο νέος πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας, αναφερόμενος στην αναστολή λειτουργίας του Αλκαζάρ, του κλειστού κολυμβητηρίου και την πιθανή κατεδάφιση του κλειστού γυμναστηρίου του Αλκαζάρ. Επίσης, λόγω έλλειψης πυροπροστασίας δεν μπορούν να φιλοξενηθούν θεατές στο κλειστό της Νεάπολης και το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Και πρόσθεσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, για τον ορισμό μου ως πρόεδρο της Ε.Δ. του ΕΑΚΛ. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και δεσμεύομαι ότι εγώ προσωπικά και όλα τα μέλη της Επιτροπής θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Η δημοσίευση του ΦΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Καλύπτονται προσωρινά, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 10 σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του ν. 5062/2023 (Α’ 183) και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες, οι θέσεις των κάτωθι, στην Επιτροπή Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την Επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ» ως εξής:

1. Μαϊμουλιώτης Χρήστος του Γεωργίου, ως πρόεδρος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με αναπληρωτή τον Μπούτλα Αλέξανδρο του Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό.

2. Χαρακοπούλου Στυλιανή του Παναγιώτη, δημόσιος υπάλληλος, με Μεταπτυχιακό τίτλο, ως αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τη Λανάρα Ευαγγελία του Κωνσταντίνου, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ.

Β. Ορίζονται τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την Επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ» ως εξής:

3. Ζήλος Αντώνιος του Δημητρίου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως γραμματέας, με αναπληρωτή τον Κορδά Ευάγγελο του Σωκράτη, ιδιωτικό υπάλληλο.

4. Μπατσίλα Δάφνη του Ευαγγέλου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με αναπληρωτή τον Γρυπάρη Θωμά του Ευαγγέλου, καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

5. Δριστέλας Δημήτριος του Αθανασίου, προπονητής ποδοσφαίρου, ως έφορος, με αναπληρώτρια τη Ζαβράκα Αναστασία του Χρήστου , γυμνάστρια Ειδικής Αγωγής.

6. Τουρσουνίδου Φωτεινή του Μιχαήλ, εκπαιδευτικός, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Κανάκη Σοφία του Δημητρίου, εκπαιδευτικό, προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής.

7. Δριστέλας Αθανάσιος του Αθανασίου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μωυσίδη Παναγιώτη του Δημητρίου, πτυχιούχο Πληροφορικής.

Η θητεία των ανωτέρω μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.