Νίκος Φακίτσας: "Δεν έχω μαγικό ραβδί. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στο Δαμασιακό και καλή διάθεση"

 Ο Δαμασιακός έφυγε νικητής και από τη Φιλιππούπολη καταγράφοντας την τρίτη σερί νίκη του στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Μία νίκη με την οποία κέρδισε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος και πλέον βλέπει τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι. 

Η παρουσία του Νίκου Φακίτσα στον πάγκο της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή του κλίματος στις τάξεις του Δαμασιακού, ωστόσο ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλούς τους τόνους.

«Δεν έχω μαγικό ραβδί. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και καλή διάθεση. Από την πλευρά μου αυτό που ξέρω να κάνω το κάνω. Το παν είναι να έρχονται τα παιδιά στο γήπεδο και να αξιοποιήσουμε τη δυναμική της ομάδας» επισήμανε ο Νίκος Φακίτσας και πρόσθεσε πως:

«Τώρα το απολαμβάνουμε όλοι αυτό που γίνεται. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Το πόσο καλύτερα μπορούμε να πάμε, δεν γνωρίζουμε ακόμη για να το πούμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε προπόνηση, οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα, η διοίκηση μάς στηρίζει και με το παραπάνω, άρα η θετική ενέργεια που χρειάζεται μία ομάδα υπάρχει».

Σχετικά με το τι θα γίνει στη συνέχεια της Α’ ΕΠΣΛ ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε τα εξής:

«Πολλά ματς θα είναι αμφίρροπα και θα δούμε αποτελέσματα που δεν θα τα περιμένουμε. Σίγουρα υπάρχουν οι πρωταγωνιστές, αλλά η διάρκεια θα καθορίσει τις εξελίξεις και φυσικά ο Ιανουάριος -μέσω των μεταγραφών- θα δείξει τις προθέσεις των ομάδων. Πιστεύω ότι 5-6 ομάδες «βλέπουν» την κορυφή».

Τέλος, για την ομάδα του είπε πως:

«Θεωρώ ότι μετά τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει σιγά-σιγά θα διώξουμε το άγχος της παραμονής και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να αποδώσουμε καλύτερα».

Πηγή: eleftheria.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.