Νίκη στην Κοζάνη για την ΑΕΛ αφιερωμένη στον Παναγιώτη Νάση | Δηλώσεις Δερμιτζάκη - Νταβέλη

 Η ΑΕΛ φιλοξενήθηκε από την Κοζάνη για την 7η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, καθώς ο προπονητής τερματοφυλάκων των βυσσινί υπέστη ανακοπή καρδιάς και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Οι «βυσσινί» κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Κοζάνη της οποίας επικράτησαν 2-0, στέλνοντας το δικό τους «περαστικά» στον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση.

Ο Δημήτρης Μαυριάς άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, με τον Πεντρόσο να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 78', 

Στη βαθμολογία, η ΑΕΛ είναι στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς στο -4 από τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει το απόλυτο και αγώνα περισσότερο. 

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος (64' Καραγιάννης), Ίτσιος (83' Σουλιώτης), Νάτσος (83' Δόρης), Καλλέργης (83' Βοριαζίδης), Σιατραβάνης (58' Ψάλτης), Γραμμένος, Ποζατζίδης. 

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46' λ.τρ Γιανναράκης), Πλέγας, Αντράντα (86' Θωμαΐδης), Οτορμίν (74' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (86' Καλουτσικίδης), Κοσσονού (74' Μπρου), Πεντρόσο.

Παύλος Δερμιτζάκης μετά το Κοζάνη-ΑΕΛ

Η ανθρώπινη ζωή είναι πιο πάνω από το ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα συμβάν με μέλος του προπονητικού τιμ, ο Παναγιώτης Νάσης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία έπεσε στο έδαφος και από ότι λένε είχε ανακοπή. Κάτι που θέλω, να σας δώσω την πληροφορία ότι είναι πάρα πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνετε ότι ήταν ένα συμβάν το οποίο μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και αν δεν υπήρχε ο γιατρός της ομάδας μας, αν δεν υπήρχε ο γιατρός του αγώνα και το ΕΚΑΒ, ίσως τα πράγματα να μην είχαν καλό τέλος. Γι' αυτό οφείλω σαν μέλος αυτής της ομάδας, να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να ευχαριστήσω και την ΠΑΕ Κοζάνη για την άριστη φιλοξενία. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί είναι το τελευταίο.

Δήλωση προέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη

Η οικογένεια της ΑΕΛ και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντα του προπονητού τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, Παναγιώτη Νάση. Η σημερινή νίκη της ομάδας μας αφιερώνεται αποκλειστικά στον ίδιο και στην οικογένειά του, με τις καλύτερες ευχές μας να τον συνοδεύουν στη σύντομη αυτή περιπέτεια τις υγείας του. Παναγιώτη περαστικά!

Φώτο: athlitikoskosmos.gr


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.