Ο Μύτικας Καλυβίων έκανε την έκπληξη…Πέταξε εκτός θεσμού τη Δήμητρα Γιάννουλης

Μετά τη Βερδικούσια, ο Μύτικας Καλυβίων έκαμψε και την αντίσταση της Δήμητρας Γιάννουλης, κερδίζοντάς την με 2-1 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Μύτικα εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε αντίθεση με τους Γιαννουλίτες οι οποίοι κινήθηκαν σε ρηχά νερά κυρίως στην επανάληψη.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «πράσινους», με τον Κώστα Χατζηγρηγορίου με ωραίο σουτ μόλις στο 5΄να κάνει το 0-1 ενώ είχαν και τρία δοκάρια με τους Καλογιάννη, Καρέλα και Τάφα.

Όμως η επανάληψη ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβασαν στροφές και αφού στο 55΄ έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Μανίκα με «λόμπα», πέτυχαν την ολική ανατροπή στο 63΄ με εντυπωσιακό βολέ του Αντώνη Νταμπώση διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με σημαντικότερη το δοκάρι του Καλαϊτζή στο φινάλε.

ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Παπανικολάου, Νταμπώσης Β., Γκόλτσιος, Καϊμακάμης, Σκαμπαρδώνης, Νταμπώσης Αντ., Νταμπώσης Στ., Καλουσίδης, Μπαλούκας, Τσαούσης (46΄Μανίκας), Καλαϊτζής.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μ. Αλεξούδης): Καραγιάννης, Ντούφας (46΄Τσακνάκης), Μπλιάμπλιας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα, Μπαμπάλης, Χατζηγρηγορίου Κ., Καλογιάννης, Καρέλας (80΄Τάχος), Ταναχτσίδης (46΄Μανάκας).

Πηγή: larisagoal.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.