Στους ρυθμούς της 7ης Ανάβασης κινείται η Ελασσόνα – Όλες οι πληροφορίες

Στους ρυθμούς της «7ης Ανάβασης» κινείται η Ελασσόνα, με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ανυπομονούν να βρεθούν κοντά στον αγώνα.

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, με τους 69 οδηγούς, αριθμός ρεκόρ για την Ανάβαση Ελασσόνας αλλά και για το θεσμό, να δηλώνουν έτοιμοι για την «μάχη» του Σαββατοκύριακου και σίγουρα θα ανταμείψουν με το θέαμα που θα προσφέρουν στους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν την όμορφη διαδρομή των 3,8 χλμ., που είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας - Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Από την πλευρά της η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Οι άνθρωποι της ΛΑΜΚΕ έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και η διαδρομή είναι έτοιμη για να υποδεχθεί, τους επίδοξους νικητές.

Οι εκδηλώσεις για την «7η Ανάβαση Ελασσόνας» θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή, στο service park της διοργάνωσης, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων.

Αύριο Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 10 θα κλείσει ο δρόμος και στις 11 θα ξεκινήσουν τα επίσημα δοκιμαστικά.

Να υπενθυμίσουμε, ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «7η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη διασταύρωση των οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, το Σάββατο (11-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-17.00 και την Κυριακή (12-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-16.00.

Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4, που είναι και χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με την ΛΑΜΚΕ, θα μεταδώσει σε live streaming των αγώνα στο Youtube.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η μετάδοση θα γίνει σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου και θα πραγματοποιηθεί με 3 κάμερες, ένα drone και περιγραφή από δύο εκφωνητές, προσφέροντας στους τηλεθεατές την καλύτερη δυνατή κάλυψη του αγώνα. 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.