Συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι.Μ.Ελασσόνας σχετικά με την διαχείριση του χρόνου από γονείς και παιδιά

Η Ιερά Μητρόπολις Ελασσώνος συνεχίζει τις συναντήσεις της Σχολής Γονέων το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ε.ε. με μία ξεχωριστή και σημαντική θεματική, σχετικά με την διαχείριση του χρόνου από γονείς και παιδιά. 

Σε μια εποχή ιλιγγιώδους ταχύτητας σε όλα όσα ζούμε, τρώμε, παράγουμε και σχετιζόμαστε, ο χρόνος έχει αποκτήσει μοναδική αξία, αλλά μοιάζει «άπιαστος», μακριά από την χρηστή διαχείρισή του, γεγονός που δημιουργεί ψυχικές διαταραχές, συγκρούσεις και άγχος. 

 Η Εκκλησία έχοντας το προνόμιο να ζει, δίχως διχασμό ή απαξίωση, σε δύο διαστάσεις: στο χρόνο της καθημερινότητας και στο λειτουργικό της χρόνο, ως χρόνο αφιερωμένο στην εμπειρία του άχρονου Θεού, κατέχει την μακραίωνη εμπειρία της κάθε στιγμής ως ευλογία και ευκαιρία βίωσης της αυθεντικής ζωής. Μια ζωή, την οποία μας καλεί να την γευτούμε: Γεύσασθε και ίδετε.. 

 Προκειμένου να εμβαθύνουμε στην αξία και την διαχείριση του χρόνου μέσα στα δεδομένα του καιρού μας η Ιερά Μητρόπολη προσκάλεσε την Ψυχολόγο κ έγκριτη Παιδοψυχολόγο κ. Ασπασία Τσολάκη, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Παιδί, Γονέας & ελεύθερος χρόνος: πως μπορούμε να διδάξουμε την αξία του χρόνου στα παιδιά μας;» 

 Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ε.ε. στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. 

Είναι μια ευκαιρία να «δούμε αλλιώς» το θέμα του χρόνου κ της χρήσης του!

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.