«1ο SANTA WALK ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» την Παρασκευή 29/12

Στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 16:30 θα υλοποιηθεί ο «1ος SANTA WALK Ελασσόνας» που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας. 

Φορέστε κάτι κόκκινο, Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και με τόπο συνάντησης την Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 ελάτε να κάνουμε τον πρώτο χριστουγεννιάτικο περίπατο στην πόλη μας. Η εκδήλωση ξεκινά με face painting για τα παιδιά και τους μεγάλους και θα δοθούν δωρεάν μπαλόνια και σκουφάκια Αγίου Βασίλη. Στην συνέχεια, θα περπατήσουμε στους δρόμους της πόλης και θα τραγουδήσουμε μαζί δίνοντας τον εορταστικό τόνο σε αυτές τις γιορτινές μέρες. Ο περίπατος θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας για ένα ξέφρενο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με DJ.

Με μεγάλη μας χαρά θα σας περιμένουμε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους, στον «1ο SANTA WALK Ελασσόνας» για να γιορτάσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί στους δρόμους της πόλης μας αγαπημένες μελωδίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.