Αποχωρεί ο Νίκος Ευάγγελου - Νέος επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε» ο Θανάσης Μπίζιος

 Την πρόθεση του να μην ηγηθεί του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε» στο νέο δημοτικό συμβούλιο και να παραδώσει την έδρα μου στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξης, ανακοίνωσε ο Νίκος Ευαγγέλου, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου στην Ελασσόνα.

Μετά από τις σχετικές διαδικασίες νέος επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», αναδείχθηκε ο Θανάσης Μπίζιος, ο οποίος είναι ο πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, στον οποίο ο κ.Ευαγγέλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Τη θέση του Νίκου Ευαγγέλου στο νέο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ο δικηγόρος Κίμωνας Κυριακού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ευαγγέλου: 

"Ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να μην ηγηθώ του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε» στο νέο δημοτικό συμβούλιο και να παραδώσω την έδρα μου στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξης, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν όλοι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της παράταξης. Στην ομιλία μου αρχικά αναφέρθηκα στο έργο που έγινε από τον συνδυασμό, όταν είχαμε το «τιμόνι» του δήμου, ένα έργο ύψους 52 εκ. Ευρώ, με σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και άλλα έργα που συμβασιοποιήθηκαν, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής. Για ακόμη μια φορά στάθηκα στην κατασπατάληση χρήματος που έχει κάνει κατά την προηγούμενη θητεία της, η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, αναφερόμενος στον μηχανισμό των απευθείας αναθέσεων και των «φωτογραφικών» συμβάσεων. Επίσης έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως «η ΔΕΥΑΕΛ, είναι σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς με ευθύνη του δημάρχου Ελασσόνας, χρωστάει μόνο στην ΔΕΗ πάνω από 7,5 εκ. ευρώ, γεγονός που την καθιστά ευάλωτη».

Τέλος μίλησα και για το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών λέγοντας πως ο συνδυασμός κράτησε δυνάμεις, καθώς έλαβε το 42% του εκλογικού σώματος. Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, δήλωσα πως παραδίδω την σκυτάλη, αλλά θα είμαι εκεί πάντα, για να στηρίξω και να διασφαλίσω το μέλλον του συνδυασμού, που έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον δήμο Ελασσόνας.

Μετά από τις σχετικές διαδικασίες νέος επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», αναδείχθηκε ο Θανάσης Μπίζιος, ο οποίος είναι ο πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο. Συνεχάρη προσωπικά τον νέο επικεφαλής, του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του και δήλωσα πως θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις".

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.