Γαλλιού: Ανασυγκρότηση τώρα, με σχέδιο για τη Θεσσαλία

 “Εννοούμε κάθε λέξη που λέμε, ανασυγκρότηση τώρα, με σχέδιο” τονίζει σε δήλωσή της η εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, Μαρία Γαλλιού.

Με αφορμή την παρουσίαση του σχεδίου της νέας Περιφερειακής Αρχής για τη Θεσσαλίας, η κ. Γαλλιού δήλωσε τα εξής: “Θυμάστε τι λέγαμε προεκλογικά ο Δημήτρης Κουρέτας και όλοι μας στο συνδυασμό Πρωτοβουλία; Ανασυγκρότηση τώρα. Και σε αντίθεση με τον πολιτικό λόγο πολλών, εμείς εννοούσαμε κάθε λέξη που είπαμε.

Είπαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα, με σχέδιο, για να μείνουν οι αγρότες μας στον τόπο τους και να αποκτήσουμε κι άλλους γιατί βλέπουν στο χωράφι μέλλον και προοπτική.

Και με τον Δημήτρη Κουρέτα κάνουμε αυτό ακριβώς. Από τώρα. Ώστε από 1.1.2024 να μη χαθεί για την περιφέρειά μας ούτε μια μέρα παραπάνω. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Γεωργικής Ανάπτυξης της Θεσσαλίας που συντάχθηκε από ομάδα Καθηγητών ΑΕΙ και εμπειρογνωμόνων.

Το ίδιο θα γίνει για τους κτηνοτρόφους. Το ίδιο και με κάθε βασική πηγή πλούτου του τόπου μας. Ανασυγκρότηση τώρα. Με σχέδιο”.

Δείτε φωτογραφίες:

      

Πηγή: onlarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.