Έκλεψαν πάνω από 250 χαλιά από εταιρεία καθαρισμού και αποθήκευσης στη Λάρισα

Συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος ημεδαπού συνεργού του που έχει ταυτοποιηθεί και άγνωστων μέχρι στιγμής συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για απόκρυψη κλεμμένων χαλιών, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 77 χαλιά. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι δράστες στις 22-23 Νοεμβρίου αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα εταιρείας καθαρισμού-αποθήκευσης χαλιών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν 250 χαλιά διαφόρων διαστάσεων, ενώ στις 4-5 Δεκεμβρίου μετέβησαν εκ νέου στον προαναφερόμενο χώρο και αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό χαλιών, διαφόρων διαστάσεων.

Τα 77 χαλιά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στην εταιρεία. Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ημεδαπού δράστη που ταυτοποιήθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.