Μύρισε Χριστούγεννα στην Ελασσόνα – Με τους "VEGAS" φωταγωγήθηκε το δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης (Φωτ.-video)

 Εορταστικό τόνο στην πόλη της Ελασσόνας έδωσε σήμερα η συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος «Vegas» στην εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου του δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία πλήθους κόσμου παρά το βροχερό σκηνικό του καιρού. 

Η Ελασσόνα φόρεσε τα γιορτινά της και μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η εκδήλωση άνοιξε με γιορτινές μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημ. Τσιαβέ. 

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας, μετά από τις ευχές και ένα σύντομο μήνυμα, μέτρησε αντίστροφα μαζί με τον κόσμο και έδωσε το σήμα για να ανάψουν τα χιλιάδες λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δένδρου που υψώνεται στην κεντρική πλατεία, δίνοντας το σήμα για την επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα VEGAS όπου μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν μαζί τους αγαπημένα τραγούδια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και η εν δυνάμει νέα χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το φετινό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, δράσεις φιλαναγνωσίας, φιλανθρωπικά bazaar, θεματικές ομιλίες και περιπάτους στο κέντρο της πόλης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών θα λειτουργούν καθημερινά και δωρεάν CAROUSEL και ΤΡΑΙΝΑΚΙ στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας. 


Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.